Mijn favorieten

Wat is mijn huis waard?

  • Gratis waardebepaling van jouw huis of appartement
  • Uitgebreide marktanalyse met realistisch vraagprijsadvies
  • Uitleg werkwijze & tarieven bij verkoop
  • Vul het reactieformulier in of bel direct 040-2435747 voor een vrijblijvende afspraak. Ook mogelijk 's avonds en op zaterdag!

Gratis waardebepaling

Je bent op zoek naar een betrouwbare makelaar voor de verkoop van jouw woning in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Dat kan gemakkelijk en op korte termijn bij Broekx Makelaardij & Hypotheken. Het aanvragen van de waardebepaling voor jouw huis in Eindhoven of omstreken is gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw gegevens achter te laten. Dan zijn wij aan zet. Je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen voor de gratis waardebepaling.

Taxatie huis

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Een waardebepaling is geen volledig taxatierapport, maar wel een praktisch handvat. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Er zijn veel factoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Renovaties, een uitbouw of een groot perceel beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in dezelfde omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heb je te maken met factoren waar je geen invloed op hebt, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring