Mijn favorieten

Eindhoven huis verkopen

Eindhoven huis verkopenGa jij je huis in Eindhoven verkopen? Dan ben je op zoek naar een makelaar die je daarbij ondersteunt.
De woningmarkt in Eindhoven is groot en er is veel vraag, maar ook veel aanbod. Het is dan ook fijn met een makelaardij Eindhoven te werken die niet alleen scherpe tarieven hanteert, maar ook beschikt over een groot netwerk. Wij kunnen snel contacten leggen met potentiële kopers en onze prestaties zijn bewezen goed. Op Funda worden wij gemiddeld met een 9,3 beoordeeld en hier zijn we natuurlijk bijzonder trots op.

No-cure-no-pay

Omdat we geloven in onze kracht en vakmanschap bieden we zelfs een no-cure-no-pay overeenkomst aan. Na 4 maanden kun je, indien gewenst, zonder courtage, je contract opzeggen als je woning nog niet is verkocht. Uiteraard is het niet ons uitgangspunt dat deze no-cure-no-pay in werking wordt gezet en wij vertrouwen erop je woning binnen deze termijn te kunnen verkopen.

Eindhoven huis verkopen

Er komt heel wat kijken bij je huis verkopen Eindhoven of omgeving:
  • Bepalen vraagprijs
  • Opstellen communicatieplan
  • Woning verkoopklaar maken
  • Etc.
Tijdens dit hele traject is het prettig als je weet dat je een makelaar Eindhoven hebt die echt meedenkt en bovendien veel kennis van de lokale woningmarkt heeft. Wij zijn betrokken bij elke stap in het traject en adviseren je bijvoorbeeld ook over het verkoopklaar maken van de woning. Is het verstandig om nog even wat muurtjes te schilderen? Of kan een snoeibeurt de tuin net een betere aanblik geven? Wij denken met je mee en hebben bovendien de expertise in ons netwerk die dergelijke werkzaamheden voor je kunnen uitvoeren. 

Verbetering vindbaarheid

De kans dat jouw huis wordt verkocht is de eerste drie maanden het grootst. Daarom is Broekx Makelaardij Eindhoven zeer actief in online marketing. Wij zorgen ervoor dat jouw woning op veel verschillende manieren online vindbaar is voor potentiële kopers. Uiteraard wordt jouw woning op Funda en onze website geplaatst, maar ook onze eigen Facebook pagina is een populair communicatiemiddel voor ons woningaanbod. Hierdoor vinden wij vaak al een koper binnen slechts 102 dagen.

Ons verkooptraject

  1. We voeren een gratis waardebepaling voor je uit met een reële geschatte marktwaarde.
  2. Onze makelaar Eindhoven bepaalt samen met jou de juiste verkoopstrategie.
  3. Een erkend woningstyliste en professionele fotograaf presenteren jouw woning optimaal.
  4. We communiceren met potentiële klanten aan de hand van een walktrough video, interactieve plattegronden en een 360° tour. Daarnaast adverteren we op Funda en social media. Vaak verkopen we jouw woning al voordat het op internet zichtbaar is vanuit ons netwerk.
  5. We beginnen aan de onderhandling
  6. Na een geslaagde onderhandeling leggen we de gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst. 
Meer over de verkoop van jouw woning.

Onze ervaring met een huis verkopen Eindhoven zetten wij graag in voor jou. Zullen we een afspraak maken voor een kennismaking? Wij beantwoorden dan uiteraard graag al jouw vragen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring