Mijn favorieten

Verzekeringen

  • Eerlijk en betrouwbaar advies
  • Keuze uit groot aantal verzekeringsmaatschappijen
  • Uitstekende schade-afhandeling
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt

Alle verzekeringen goed geregeld

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringsadviseur. Dit houdt in dat wij niet gebonden zijn aan één enkele verzekeringsmaatschappij maar je verzekeringen onder kunnen brengen bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Uit deze aanbieders kunnen wij een aanbod selecteren dat goed aansluit bij je persoonlijke wensen. Hierdoor kun je ervan verzekerd zijn dat wij je de meest complete verzekeringen met uitstekende voorwaarden tegen een gunstige premie aan kunnen bieden.

Zowel particulier als zakelijk

Uiteraard houdt onze service niet op bij het afsluiten van je verzekering(en). Al je verzekeringszaken worden behandeld door één persoonlijk adviseur. Deze zal in het geval van schade ervoor zorgen dat de schade bij de betreffende verzekeringsmaatschappij wordt gemeld en dat alles in het werk wordt gesteld om tot een zo gunstig mogelijke uitkering te komen.

In geval van wijzigingen in je persoonlijke of zakelijke situatie zal hij, in overleg, waar nodig je verzekeringen aanpassen en/of nieuwe verzekeringen voor je afsluiten. Natuurlijk kun je ook bij jouw persoonlijk adviseur terecht met al je vragen over bestaande en nog afte sluiten verzekeringen.

Klantbeoordelingen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring