Mijn favorieten

Hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Ben je op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur in of dichtbij Eindhoven? Dan ben je bij Broekx Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen aan het juiste adres!
  • Erkend financieel adviseur®
  • Objectieve vergelijking van rente en voorwaarden
  • Keuze uit vrijwel alle geldverstrekkers
  • Duidelijke uitleg met hoge klantbeoordeling
  • Gemiddeld € 750,- goedkoper dan (grote) landelijke hypotheekketens
  • No cure-no pay

Volledig onafhankelijk

Het hypotheekadvies van onze erkende financiële adviseurs is onafhankelijk en objectief. Dit houdt in dat je kunt kiezen uit vrijwel alle producten die er op de markt te vinden zijn, ongeacht van welke bank of verzekeraar dit product afkomstig is. Daarnaast kunnen wij verschillende aanbieders combineren wat voor jou voordeliger kan zijn. Dat maakt het vinden van een hypotheek die perfect aansluit op je persoonlijke situatie wel zo makkelijk.

Méér dan alleen hypotheekadvies

Een advies van Broekx Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen is méér dan alleen hypotheekadvies. Je kunt bij ons kiezen uit voordelige Alles-in-1 pakketten mét of zonder NVM aankoopbegeleiding en alle benodigde verzekeringen. Of stel gewoon zelf je pakket samen met alleen de diensten die jij nodig hebt. Moet je huidige woning nog verkocht worden? Ook hiervoor bieden wij een aantrekkelijke pakketkorting!

 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor op (040) 243 57 47 voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Broekx Makelaardij & Hypotheken is ook te vinden op www.hypotheekadvies-info.nl.

Klantbeoordelingen

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring