Mijn favorieten

Makelaar regio Eindhoven - huis verkopen

Mogen wij ook jouw huis verkopen?

Ben je op zoek naar een goede makelaar in of in de buurt van Eindhoven voor de verkoop van je huis of appartement? Ons enthousiaste team gaat graag aan de slag om ook voor jou het beste verkoopresultaat te behalen. Wij verkopen woningen namelijk aantoonbaar sneller en voor een hogere prijs dan onze collega-makelaars (bron: NVM).

Gratis waardebepaling

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inspecteren wij de woning en geven je een reële inschatting van de marktwaarde. Deze waarde wordt onderbouwd door statistische gegevens uit de NVM database en werkelijke verkooptransacties welke geregistreerd zijn bij het Kadaster. Hierbij wordt onder andere gelet op de ligging, de technische staat van de woning en het aanbod van soortgelijke woningen. Bij een appartementsrecht zijn tevens de servicekosten en financiële positie van de Vereniging van Eigenaren van belang. Het is belangrijk dat je een goede prijs voor de woning vraagt. Zeker niet te laag, maar ook niet te hoog. Geen of weinig bezoekers ondermijnen namelijk je onderhandelingspositie. Met behulp van een uitgebreide marktanalyse bepaal je samen met de makelaar de juiste verkoopstrategie.
verkooptijd95 dagen
Zoveel dagen hebben we gemiddeld nodig om een koper te vinden. De gemiddelde verkooptijd van alle makelaars in de regio Eindhoven bedraagt 158 dagen. Deze getallen hebben betrekking op de periode 1 oktober 2016 tot en met 30 september 2017.

Presentatie

Kopers zijn kritisch en we hebben maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Daarom moet de woning optimaal gepresenteerd worden. Dit doen we samen met een erkend woningstyliste en een professionele fotograaf. Soms moet je daarvoor wat klussen doen, zoals opruimen, een muur witten of laminaat leggen. Is de badkamer gedateerd? Dan slopen we hem er niet uit, maar laten dan met een digitale visualisatie zien wat de mogelijkheden zijn.
verkooptijd9,3
Dit cijfer krijgen wij gemiddeld van klanten die hun huis via ons kantoor verkocht hebben. Een overzicht van alle klantbeoordelingen (Funda) vind je hier.

Communicatie

Klaar voor bezoek? We halen alles uit de kast om de koper te bereiken. Behalve een opvallend verkoopbord wordt de woning gepubliceerd op Funda en alle andere belangrijke woningsites. Een walktrough video, interactieve plattegronden en een 360° virtuele tour zorgen voor de hoogste positie op Funda. Met het platform Help Mee! nodig je vrienden en kennissen eenvoudig uit om je huis aandacht te geven op social media kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Uiteraard laten we ons eigen brede netwerk niet onbenut: dikwijls verkopen wij een huis al voordat deze überhaupt op internet zichtbaar wordt.
verkooptijd-1,4%*
Dit percentage geeft het gemiddelde verschil weer tussen de eerste vraagprijs en de werkelijke verkoopprijs van een woning. Andere makelaars in de regio Eindhoven hebben gemiddeld een onderhandelingsruimte nodig van -2,8%. Concreet betekent dit een hogere prijs voor je woning. Deze percentages hebben betrekking op de periode 1 oktober 2016 tot en met 30 september 2017.

Aandacht

We kiezen bewust voor een beperkte portefeuille. Daardoor krijgt jouw woning de aandacht die het verdient. Zodra het verkooptraject is gestart, houden we je continu op de hoogte van de ontwikkelingen, bezichtigingen en de onderhandelingen. Zelf heb je 24/7 toegang tot het digitale woningdossier MijnNVM, waarbij je alle werkzaamheden van de makelaar, reacties op de woning, statistieken en (bezichtigings)afspraken kunt volgen. Na een geslaagde onderhandeling leggen we de gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst. Ook bij de eindinspectie en de notariële overdracht is één van onze makelaars aanwezig.

No cure-no pay

We gaan graag de uitdaging aan! Lukt het ons niet om binnen 4 maanden je huis of appartement te verkopen? In dat geval heb je de mogelijkheid de opdracht tot verkoop te beëindigen zonder dat je courtage verschuldigd bent.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de verkoop van jouw woning? Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontvang een gratis waardebepaling.

Klantbeoordelingen

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen