Mijn favorieten

Hypotheekcheck®

  • Second opinion hypotheekadvies
  • Einde rentevaste periode
  • Lagere maandlasten
  • Aangesloten bij Nationale Hypotheekbond
  • Binnen 30 minuten duidelijkheid of jouw hypotheek goedkoper kan

Gratis hypotheekcheck®

Heb je ergens anders een hypotheekadvies gekregen of wil je kijken of je bestaande hypotheek goedkoper kan? Met onze gratis hypotheekcheck weet je binnen 30 minuten of wij dezelfde hypotheek kunnen aanbieden tegen een lagere rente en/of betere voorwaarden.

Vergelijken hypotheekofferte

Heb je ergens anders een hypotheekadvies gekregen en wil je weten of dezelfde hypotheek goedkoper kan? Wij beoordelen gratis de offerte en bekijken of we dezelfde hypotheek kunnen aanbieden tegen lagere maandlasten en/of betere voorwaarden.

Bij de beoordeling kijken wij niet alleen naar het laagste rentetarief maar ook naar de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en uiteraard of de hypotheek aansluit op je persoonlijke wensen en situatie.

Hypotheek oversluiten

Wil je lagere maandlasten of een hypotheek die beter bij je past? Dan is het mogelijk je hypotheek over te sluiten. Of tussentijds oversluiten van je hypotheek verstandig is, is afhankelijk van je wensen en mogelijkheden.

Bij het oversluiten van je hypotheek krijg je te maken met extra kosten. Denk aan taxatie- en notariskosten en de kosten van het hypotheekadvies. Wil je je hypotheek oversluiten tijdens de rentevaste periode, dan moet je misschien ook een boete betalen. Het beste moment om over te sluiten is aan het einde van de rentevaste periode. Dan hoef je geen boete te betalen.

Einde rentevaste periode

Aan het einde van de rentevaste periode moeten er met de hypotheekverstrekker nieuwe afspraken worden gemaakt over de rente. Dat is een goed moment om je hele hypotheek eens tegen het licht te houden. Het einde van de rentevastperiode is namelijk één van de schaarse momenten, dat je boetevrij iets kunt veranderen aan je hypotheek. Houd wel rekening met extra kosten voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Heb je al een voorstel van je bank ontvangen voor een nieuwe rentevaste periode? Laat je eerst goed informeren voordat je het voorstel van de geldverstrekker accepteert. Grote kans dat het voordeliger kan.

Klantbeoordelingen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring